Lëkura është një nga pjesët që të gjithë ne e nënvlerësojmë. Ajo duhet kontrolluar dhe trajtuar si diçka e rëndesishme dhe në menyrë konstante.


Ja disa hapa për pastrimin dhe rigjenerimin e lëkurës ne fytyrën tuaj.

Hapi 1


Duhet ta lani fytyrën tuaj çdo ditë në mëngjes dhe mbrëmje. Nese keni acne apo rrudha, gjeni një krem që ju përshtatet dhe aplikojeni atë.
Joer Cosmetic ju rekomandon për fytyrën tuaj:
– Krem Hidratues (hidraton, ushqen dhe mban të butë lëkurën tuaj)
– Anti Acne (pastron fytyrën tuaj nga acne duke dhënë rezultat që javën e parë)
– Krem Kunder Rrudhave (parandalon shfaqjen e rrudhave dhe ushqen lëkurën)
– Krem Kunder Njollave (parandalon shfaqjen e njollave në fytyrën tuaj)

Hapi 2


Duhet të largoni qelizat e vdekura nga lëkura juaj. Duke larguar lëkurën e vdekur ju mbroni poret që të mos zgjerohen dhe të ekspozohen më shumë ndaj papastërtisë. Pas larjes së fytyrës, një masazh i ngadaltë por i fortë ndihmon në largimin e qelizave të vdekura.

Hapi 3


Pas larjes, gjithmonë duhet të përdorni një krem (Krem Hidratues) që të mbaj lëkurën tuaj të lagësht dhe të bllokoj aksesin e pluhurit nëpërmjet poreve. Mundohuni të mos lini pjesë të thata të lëkurës tuaj.

Hapi 4


Përsëriteni këtë proçedurë 15-20 ditë dhe ajo do ju kthehet në një rutinë të përditshme dhe me kujdes maksimal për fytyrën tuaj.