Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Dyqani Online

Po shfaqen 1–12 nga 34 përfundime gjithsej

Filter by price

Aftershave “TROPIC”

Ingredientët:
Alkool Etilik, Ujë, Menthol, Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Allantoine, Fragrance.
Paketimi: 110 ml/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit.

500 L

Anti Acne Locion + Krem

Ingredientët:
Alkool Etilik, Acid Salicilik, Kamfor, Mentol, Ekstrakt Kamomili, Ujë, Glycerol, Stearine, TEA, Emulgade 1000 Ni, Lanette 0, Titanium Oxide, Propilene Glycol, Blandol, Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik), Vitamin AD3found in fish oils (Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut), Fragrance.

Paketimi: Locioni : 130 ml/copë ; kremi : 30 gr/copë.
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në ambalazh të pa hapur.

1,500 L

Anti Bacterial Cream

Ingredientët:
Cera Alba (Dyllë Blete Organik), Lanette O, Vazeline, Vaj Vazeline, Lanolin (Yndyrë organike e rafinuar nga leshi i deles), Lecithin (Fosfolipide nga vaj luledielli organik), Camphor, Acid saliclik, Squfur, Menthol, Sodium Benzoate, Oksid Zinku farmaceutik, Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik), dhe Vitamin AD3found in fish oils (Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut).
Paketimi: 15 gram/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit.

800 L

Baby Shampoo Neuter

Ingredientët:
Ekstrakt Horsetail organik, Ekstrakt Hithre organik , Ekstrakt Kamomili organik , Glicerine,  Texapon NSO UP, Anfolin APB/30-B, Anfolin IM/AL-35, Lincamid DC2, Lamesoft PO65, Merquat 550,  D-Panthenol, Tocopherol, Ujë, Kripë Deti, Allantoine, Hygroplex HHG, Acid Citrik, Acnibio NX, Aromë natyrale.

Paketimi: 130 ml/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në shishe të pa hapur.

500 L

Delta Shampo Kundër parazitëve

Ingredientët:
Texapon NSO UP, Ujë, Kripë Deti, Formalin, Permethrin, Etilacetat, Tween20,  Aromë natyrale.

Paketimi: 130 ml/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në shishe të pa hapur.

500 L

Health Cream

Ingredientët:
Oksid Zinku farmaceutik, Lanolin (Yndyrë organike e rafinuar nga leshi i deles), Lecithin (Fosfolipide nga vaj luledielli organik), Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Cera Alba (Dyllë Blete Organik), Helianthus Annuus Oil (Vaj Luledielli Organik), Myritol 318 – Caprylic / Capric Triglyceride (Trigliceride të Acideve Kaprik / Kaprilik të vajrave bimor organik), Camomile Officinalis (Ekstrakt Kamomili Organik), Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik) dhe Vitamin AD3found in fish oils (Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut).
Paketimi: 15 gram/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit.

800 L

Krem Hidratues me Ac. Hyaluronik

Ingredientët:
Acid Hyaluronik,Glycerol, Dyllë Blete Organik, Avocado Oil, Cetioil, Ekstrakt Kamomili Organik, Vitamin E-Oil, Vitamin AD3

Paketimi: 40 gram/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në vazo të pa hapur.

2,300 L
X