Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Kujdesi për fëmijët

Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Filter by price

Health Cream

Ingredientët:
Oksid Zinku farmaceutik, Lanolin (Yndyrë organike e rafinuar nga leshi i deles), Lecithin (Fosfolipide nga vaj luledielli organik), Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Cera Alba (Dyllë Blete Organik), Helianthus Annuus Oil (Vaj Luledielli Organik), Myritol 318 – Caprylic / Capric Triglyceride (Trigliceride të Acideve Kaprik / Kaprilik të vajrave bimor organik), Camomile Officinalis (Ekstrakt Kamomili Organik), Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik) dhe Vitamin AD3found in fish oils (Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut).
Paketimi: 15 gram/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit.

800 L

Krem Shendeti

Ingredientët:
Oksid Zinku farmaceutik, Lanolin (Yndyrë organike e rafinuar nga leshi i deles), Lecithin (Fosfolipide nga vaj luledielli organik), Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Cera Alba (Dyllë Blete Organik), Helianthus Annuus Oil (Vaj Luledielli Organik), Myritol 318 – Caprylic / Capric Triglyceride (Trigliceride të Acideve Kaprik / Kaprilik të vajrave bimor organik).
Paketimi: Tubet alumini 37 gram/cop
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit.

300 L
X