Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Krem

Po shfaqen 1–12 nga 13 përfundime gjithsej

Filter by price

Anti Acne Locion + Krem

Ingredientët:
Alkool Etilik, Acid Salicilik, Kamfor, Mentol, Ekstrakt Kamomili, Ujë, Glycerol, Stearine, TEA, Emulgade 1000 Ni, Lanette 0, Titanium Oxide, Propilene Glycol, Blandol, Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik), Vitamin AD3found in fish oils (Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut), Fragrance.

Paketimi: Locioni : 130 ml/copë ; kremi : 30 gr/copë.
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në ambalazh të pa hapur.

1,500 L

Anti Bacterial Cream

Ingredientët:
Cera Alba (Dyllë Blete Organik), Lanette O, Vazeline, Vaj Vazeline, Lanolin (Yndyrë organike e rafinuar nga leshi i deles), Lecithin (Fosfolipide nga vaj luledielli organik), Camphor, Acid saliclik, Squfur, Menthol, Sodium Benzoate, Oksid Zinku farmaceutik, Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik), dhe Vitamin AD3found in fish oils (Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut).
Paketimi: 15 gram/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit.

800 L

Health Cream

Ingredientët:
Oksid Zinku farmaceutik, Lanolin (Yndyrë organike e rafinuar nga leshi i deles), Lecithin (Fosfolipide nga vaj luledielli organik), Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Cera Alba (Dyllë Blete Organik), Helianthus Annuus Oil (Vaj Luledielli Organik), Myritol 318 – Caprylic / Capric Triglyceride (Trigliceride të Acideve Kaprik / Kaprilik të vajrave bimor organik), Camomile Officinalis (Ekstrakt Kamomili Organik), Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik) dhe Vitamin AD3found in fish oils (Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut).
Paketimi: 15 gram/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit.

800 L

Krem Hidratues me Ac. Hyaluronik

Ingredientët:
Acid Hyaluronik,Glycerol, Dyllë Blete Organik, Avocado Oil, Cetioil, Ekstrakt Kamomili Organik, Vitamin E-Oil, Vitamin AD3

Paketimi: 40 gram/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në vazo të pa hapur.

2,300 L

Krem Kundër Njollave (3në1)

Ingredientët:
Oksid Zinku farmaceutik, Bismuth Subnitrat farmaceutik, Kojic (acid nënprodukt i fermentimit të maltos së orizit), Lanolin (Yndyrë organike e rafinuar nga leshi i deles), Lecithin (Fosfolipide nga vaj luledielli organik), Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Cera Alba (Dyllë Blete Organik), Myritol 318 – Caprylic / Capric Triglyceride (Trigliceride të Acideve Kaprik / Kaprilik të vajrave bimor organik), Camomile Officinalis (Ekstrakt Kamomili Organik), Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik) dhe Vitamin AD3(Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut).

Paketimi: Vazo qelqi 40 gram/cop
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në vazo të pa hapur.

1,400 L

Krem me Glykoderm Kundër Rrudhave

Ingredientët:
Glycoderm,Glycerol, Dyllë Blete Organik, Avocado Oil, Myritol, Cetioil, Ekstrakt Kamomili Organik, Vitamin E-Oil, Vitamin AD3

Paketimi: 40 gram/copë
Skadimi:  36 muaj nga data e prodhimit në vazo të pa hapur.

2,700 L

Krem Nate me Kolagjen

Ingredientët:
Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), AVOCADO Oil (Vaj Avocado Organik), IPM (Isopropyl-Miristate, ester i alkoolit isopropilik dhe miristik të përftuar nga yndyrnat vegjetale), Emulgade 1000 Ni (Cetearyl Alcohol & Ceteareth-20), Cetearyl Alcohol (Lanette O), Silicon Oil m350, Propylene glycol, Marikol S – Collagen, Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledielli i Çertifikuar Organik), Fragrance.

Paketimi: 40 gr/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në vazo të pa hapur.

3,000 L
X