Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Përshkrim

Anti Acne “SINFONI & SINERGJI”

Ingredientët:
Alkool Etilik, Acid Salicilik, Kamfor, Mentol, Ekstrakt Kamomili, Ujë, Glycerol, Stearine, TEA, Emulgade 1000 Ni, Lanette 0, Titanium Oxide, Propilene Glycol, Blandol, Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik), Vitamin AD3found in fish oils (Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut), Fragrance.

Përmbajtia Organike në Total: 96%

Veprimi:

  1. Ështe antiseptik shumë i mirë.
  2. Lufton, kuron dhe zhduk puçrat (aknet) e adoleshencës.
  3. Nuk lejon zhvillimin e radikaleve të lira në lëkurë.
  4. Rigjeneron dhe mban lëkurën të butë.
  5. Rrit trashësinë e dhe elasticitetin e lëkurës.
  6. Ushqen lëkurën me tre vitamina (A+D+E)

 Personat që mund t’a aplikojnë:
Të gjithë personat (femra & meshkuj), për të gjitha moshat dhe veçanërisht mosha e adoleshencës.

Udhezimet për Përdorimin:
Efekti më i mirë përftohet duke larë ose pastruar sipërfaqen e trupit me ujë të vakët me sapun dhe më pas thajini mirë atë. Me një tampon ose pambuk, lyheni sipërfaqen e infektuar të trupit së pari me LOCION ANTI ACNE dhe lëreni të thahet në mënyrë natyrale për dy minuta. Pastaj, po në këtë sipërfaqe të trupit bëni një masazh të lehtë me KREM-in deri sa të përhapet plotësisht në mënyrë uniforme. Bëheni këtë veprim mundësisht 3 herë/ditë (mëngjes, drekë, darkë). Brenda javës fytyra juaj do të jetë pastruar plotësisht nga puçrat dhe përherë lëkura e trupit tuaj do të ngelet e rinuar: e butë, e lëmuar, me shkëlqim natyror dhe e shëndetëshme.

Reagime Negative:
Nuk ka asnjë veprim negativ të raportuar.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm, ndalohet përdorimi oral.

Çështje që kërkojnë Vëmendje:

  1. Gjatë trajtimit duhet të bëni kujdes me higjenën personale.
  2. Gjatë trajtimit lëreni zonën e masazhuar lehtë të ajroset.

Rruajtja: E izoluar nga ajri, mbahet në ambient të freskët.
Paketimi: Locioni : 130 ml/copë ; kremi : 30 gr/copë.
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në ambalazh të pa hapur.
Standarti Ekzekutiv:  S SH 3958 : 1987 KDU 668.18 + 665.14; S SH 3953 : 87     KDU 668.18 + 665.14

X