Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Përshkrim

“BABY NEUTER SHAMPOO”

Ingredientët:
Ekstrakt Horsetail organik, Ekstrakt Hithre organik , Ekstrakt Kamomili organik , Glicerine,  Texapon NSO UP, Anfolin APB/30-B, Anfolin IM/AL-35, Lincamid DC2, Lamesoft PO65, Merquat 550,  D-Panthenol, Tocopherol, Ujë, Kripë Deti, Allantoine, Hygroplex HHG, Acid Citrik, Acnibio NX, Aromë natyrale.

Përmbajtia Organike në Total: 60%

Veprimi:

  1. Pastron shumë mirë skalpin, flokët dhe lëkurën e gjithë trupit.
  2. Nuk lejon zhvillimin e radikaleve të lira në skalp, flokë dhe lëkurë.
  3. Hidraton shumë mirë flokun dhe lëkurën e trupit.
  4. Kuron mikroplagët mbi dhe nën skalp & lëkurë.
  5. Rigjeneron skalpin, flokun dhe lëkurën.
  6. Mban skalpin, flokun dhe lëkurën të butë.
  7. Rrit trashësinë e lëkurës dhe të flokut.
  8. Rrit elasticitetin e lëkurës dhe të flokut.
  9. Ushqen skalpin, flokun dhe lëkurën me dy vitamina.

Udhezimet për Përdorimin:
Efekti më i mirë përftohet duke njomur mirë dhe shplarë flokun & trupin fillimisht me ujë të ngrohtë. Mbi flokë, me pëllëmbën e dorës vihet pak shampo (rreth një lugë gjellë) që shpërdahet duke i fërkuar flokët dhe lëkurën e kokës me mollëzat e duarve deri në krijimin e një shkume të bollshme. Qëndrohet kështu me flokë të shkumuara tre deri në pesë minuta. Ndërkohë, me një sfungjer të ngopur me ujë të ngrohtë, mbi të cilin është hedhur një lugë gjellë shampo, fërkohet i gjithë trupi përrreth tre deri në pesë minuta. Pastaj flokët dhe trupi shplahen me ujë të ngrohtë (jo të nxehtë). Ky veprim përsëritet edhe njëherë tjetër. Së fundi, fshihet floku dhe trupi me peshqir të pastër. Bëheni këtë veprim të paktën 1 herë/ditë. Përherë floku dhe lëkura e trupit tuaj do të ngelen të rinuara: të pastërta, të buta, të lëmuara, me shkëlqim natyror dhe të shëndetëshme.

Reagime Negative:
Nuk ka asnjë veprim negativ të raportuar.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm, ndalohet përdorimi oral.

Çështje që kërkojnë Vëmendje:

  1. Gjatë trajtimit duhet të bëni kujdes të respektoni udhëzimet për përdorimin.

Bashkëveprimi me produkte të tjera:
Asnjë lloj nga produktet e tjera që ju mund të përdorni, nuk bie në kundërshtim me BABY NEUTER SHAMPOO.

Rruajtja: E izoluar nga ajri dhe drita; mbahet në ambient të freskët.
Paketimi: 130 ml/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në shishe të pa hapur.
Standarti Ekzekutiv: S SH 3959 : 1987 KDU 668.18 + 665.14

X