Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Përshkrim

HC (“HEALTH CREAM”)

Ingredientët:
Oksid Zinku farmaceutik, Lanolin (Yndyrë organike e rafinuar nga leshi i deles), Lecithin (Fosfolipide nga vaj luledielli organik), Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Cera Alba (Dyllë Blete Organik), Helianthus Annuus Oil (Vaj Luledielli Organik), Myritol 318 – Caprylic / Capric Triglyceride (Trigliceride të Acideve Kaprik / Kaprilik të vajrave bimor organik), Camomile Officinalis (Ekstrakt Kamomili Organik), Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledjelli i Çertifikuar Organik) dhe Vitamin AD3found in fish oils (Vitamin e ekstraktuar nga vaji organik i peshkut).

Përmbajtia Organike në Total: 90%

Veprimi:

  1. Mjekon & parandalon 100% pezmatimin e lëkurës.
  2. Përthan skuqjen & zbut lëkurën.
  3. Ushqen lëkurën me vitamina & është antiseptik shumë i mire.

Personat që mund t’a aplikojnë:
Bebet, fëmijët, persona me acarim akut ose kronik të lëkurës, burrat dhe gratë e shëndetshëm, që u acarohen kofshët nga fërkimi.

Udhëzimet për Përdorimin:
Efekti më i mirë përftohet duke larë ose pastruar sipërfaqen e skuqur (infektuar) me ujë të vakët me sapun dhe më pas thajeni mirë. Lyheni atë me kremin HC deri sa të përhapet plotësisht mbi sipërfaqen e skuqur (infektuar). Një deri në tre herë/ditë.

Opsionet e rekomanduara:
Në gradë të vështirë, 3 her në ditë, jep efekt për 24 orë. Mos e ndërprisini deri në momentin që të mos ketë më shënja të skuqjes. Pas shërimit, ju mund të vazhdoni të aplikoni HC për parandalimin e rishfaqjes së simptomave, ushqimin e lëkurës tuaj me vitamina dhe mbajtjen e saj të butë.

Reagime Negative:
Nuk ka asnjë veprim negativ të raportuar.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm, ndalohet përdorimi oral.

Çështje që kërkojnë Vëmendje:

  1. Gjatë trajtimit duhet të bëni kujdes me higjenën personale.
  2. Gjatë trajtimi{t lëreni zonën e irrituar të ajroset.

Bashkëveprimi me Barnat:
Asnjë lloj nga barnat e tjera që ju mund të përdorni, nuk bie në kundërshtim me HC.

Rruajtja: E izoluar nga ajri, mbahet në ambient të freskët.
Paketimi: 15 gram/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit.
Standarti Ekzekutiv: S SH 3953 : 1987 KDU 668.18 + 665.14

X