Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Përshkrim

KREM  HIDRATUES me ACID HYALURONIK

Ingredientët:
Acid Hyaluronik,Glycerol, Dyllë Blete Organik, Avocado Oil, Cetioil, Ekstrakt Kamomili Organik, Vitamin E-Oil, Vitamin AD3

Përmbajtia Organike në Total: 94%

Veprimi:

  1. Parandalon degradimin e elasticitetit të lëkurës dhe ndihmon që lëkura të jetë e tendosur dhe elastike.
  2. E bën lëkurën tuaj të ketë shkëlqimin dhe lagështinë e duhur.
  3. Përthan skuqjen & zbut lëkurën e fytyrës.
  4. Stimulon prodhimin natyral të acidit hyaluronik në lëkurë.
  5. Ushqen lëkurën me vitamina dhe është antiseptik shumë i mirë.
  6. Mbron fytyrën nga rezatimi UVA & UVB.
  7. Ndihmon lëkurën të mbajë ujin e duhur dhe ka një efekt mbushës konstant & perfekt për vijat, rrudhat dhe shënjat e tjera me origjinë të ndryshme.

Personat që mund t’a aplikojnë:
Të gjitha moshat mbi 20 vjeç, që duan të kenë një lëkurë fytyre të bardhë, të butë dhe të shëndetshme.

Udhëzimet për Përdorimin:
Efekti më i mirë përftohet duke larë ose pastruar sipërfaqen e fytyrës me ujë të vakët me sapun dhe më pas thajeni mirë. Lyheni atë me produktin “KREM ME ACID HYALURONIK” deri sa të përhapet plotësisht mbi sipërfaqen e fytyrës, një deri në tre herë/ditë, me 1gr krem për çdo lyerje.

Opsionet e rekomanduara:
Rekomandohet të përdoret në çdo stinë. Ju mund të vazhdoni të aplikoni kete produkt për parandalimin e rrudhave të lëkurës së fytyrës, ushqimin e lëkurës tuaj me vitamina dhe mbajtjen e saj të butë.

Reagime Negative:
Nuk ka asnjë veprim negativ të raportuar.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm, ndalohet përdorimi oral.

Bashkëveprimi me Produkte të Tjera:
Asnjë lloj nga produktet e tjera që ju mund të përdorni, nuk bie në kundërshtim me produktin “KREM  HIDRATUES me ACID HYALURONIK”.

Rruajtja: E izoluar nga ajri, mbahet në ambient të freskët.
Paketimi: 40 gram/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në vazo të pa hapur.
Standarti Ekzekutiv: S SH 3953: 1987 KDU 668.18 + 665.14

X