Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Përshkrim

Kremi jonë i fytyrës me aloe vera është një kombinim unik i ingredientëve:
I përbërë me aloe vera organike, vaj kokosi organik, vitamin A, vitamin D, vitamin E dhe vaji jasemini. E bën lëkurën më të shëndetshme, të butë dhe e mban atë të hidratuar.

Përthithet lehtë nga lëkura:
Kremi ka koncentrim të lartë për të dhënë maksimumin e hidratimit pa lënë ndjesinë e yndyrës ose ashpërsisë. Formula jonë me veprim të shpejtë bën të mundur aplikimin e menjëhershëm të grimit, kështu dhe nuk humbisni kohë. Filloni ditën tuaj të fresket dhe duke u dukur më së miri.

Mjaftueshëm e butë për çdo lloj lëkure:
E thatë, e yndyrshme, sensitive apo e kombinuar, të gjitha mund të përfitojnë nga kremi jonë i fytyrës. Mund të përdoret në përditshmëri (ditë & natë). Aplikojeni në fytyrë, qafë dhe dekolte.

Kremi Hidratues mund të përdoret si nga femrat ashtu dhe nga meshkujt.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm, ndalohet përdorimi oral.

X