Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Përshkrim

Krem Kundër Rrudhave me Glykoderm

Ingredientët:
Glycoderm,Glycerol, Dyllë Blete Organik, Avocado Oil, Myritol, Cetioil, Ekstrakt Kamomili Organik, Vitamin E-Oil, Vitamin AD3

Përmbajtia Organike në Total: 95%

Veprimi:

  1. Formon nje film hidratues në lëkurë.
  2. Normalizon absorbimin e ujit në lëkurë.
  3. Riparon barrierën e lipideve të lëkurës së thatë dhe të çarë.
  4. Ka aftësinë të hidratojë gjatë dhe në mënyrë të qëndrueshme lëkurën pas një aplikimi të vetëm.
  5. E bën lëkuren tuaj të ketë shkëlqimin dhe hidratimin e duhur.

Personat që mund t’a aplikojnë}:
Te gjitha moshat mbi 20 vjeç, që duan të kenë një lëkurë fytyre të bardhë, të butë dhe të shëndetshme.

Udhëzimet për Përdorimin:
Efekti më i mirë përftohet duke larë ose pastruar sipërfaqen e fytyrës me ujë të vakët me sapun dhe më pas thajeni mirë. Lyheni atë me produktin “KREM ME GLYKODERM” deri sa të përhapet plotësisht mbi sipërfaqen e fytyrës. Një deri në tre herë/ditë, me 1 gr krem për çdo lyerje.

Opsionet e rekomanduara:
Rekomandohet të përdoret në çdo stinë . Ju mund të vazhdoni të aplikoni këtë produkt për parandalimin e rrudhave të lëkurës së fytyrës, ushqimin e lëkurës tuaj me vitamina dhe mbajtjen e saj të butë.

Reagime Negative:
Nuk ka asnjë veprim negativ të raportuar.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm, ndalohet përdorimi oral.

Bashkëveprimi me Produkte te Tjera:
Asnjë lloj nga produktet e tjera që ju mund të përdorni, nuk bie në kundërshtim me produktin: Krem Kundër Rrudhave me Glykoderm (Dr. Kurt).

Rruajtja: E izoluar nga ajri, mbahet në ambient të freskët.
Paketimi: 40 gram/copë
Skadimi:  36 muaj nga data e prodhimit në vazo të pa hapur.
Standarti Ekzekutiv: S SH 3953: 1987 KDU 668.18 + 665.14

X