Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Përshkrim

Krem Nate me Kolagen
APFC – Age-Preventing Face Cream with Collagen.
(Krem Fytyre për Parandalimin e Plakjes, me Collagen)

Ingredientët:
Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), AVOCADO Oil (Vaj Avocado Organik), IPM (Isopropyl-Miristate, ester i alkoolit isopropilik dhe miristik të përftuar nga yndyrnat vegjetale), Emulgade 1000 Ni (Cetearyl Alcohol & Ceteareth-20), Cetearyl Alcohol (Lanette O), Silicon Oil m350, Propylene glycol, Marikol S – Collagen, Tocopherol (Vitamin E nga Vaj Luledielli i Çertifikuar Organik), Fragrance.

Përmbajtia Organike në Total: 97%

Veprimi:

  1. Redukton maksimalisht thellësinë e rrudhave mjaft të dukshme të lëkurës së pjekur të fytyrës.
  2. Pakëson maksimalisht rrudhat pak të dukshme të lëkurës së fytyrës.
  3. Rrit trashësinë e lëkurës së fytyrës.
  4. Rrit elasticitetin e lëkurës së fytyrës.
  5. Mban lëkurën e fytyrës të butë, duke i dhënë asaj ndjesinë e kadifesë.
  6. Nuk lejon zhvillimin e radikaleve të lira në lëkurën e fytyrës.
  7. Rigjeneron lëkurën e fytyrës.
  8. Ushqen lëkurën e fytyrës me Vitamin E.


Personat që mund t’a aplikojnë:
Të gjithë personat (femra & meshkuj), për  moshat mbi 30 vjeç.

Udhezimet për Përdorimin:
Efekti më i mirë përftohet duke larë dhe pastruar sipërfaqen e fytyrës me ujë të vakët me sapun dhe më pas thajeni mirë atë. Lyheni sipërfaqen e fytyrës me kremin “APFC” (1 gr) deri sa të përhapet plotësisht në mënyrë uniforme. Bëheni këtë veprim 2 -3 herë/ditë. Përherë lëkura e fytyrës tuaj do të ngelet e rinuar: e butë, e lëmuar, me shkëlqim natyror dhe e shëndetëshme.

Reagime Negative:
Nuk ka asnjë veprim negativ të raportuar.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm, ndalohet përdorimi oral.

Çështje që kërkojnë Vëmendje:

  1. Gjatë trajtimit duhet të bëni kujdes me higjenën personale.
  2. Gjatë trajtimit lëreni zonën e masazhuar lehtë të ajroset.

Bashkëveprimi me produkte të tjera:

Asnjë lloj nga produktet e tjera që ju mund të përdorni, nuk bie në kundërshtim me kremin “APFC”.

Rruajtja: E izoluar nga ajri, mbahet në ambient të freskët.
Paketimi: 40 gr/copë
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit në vazo të pa hapur.
Standarti Ekzekutiv:  S SH 3953 : 1987 KDU 668.18 + 665.14

X