Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

Përshkrim

“Krem Shendeti”

Ingredientët:

Oksid Zinku farmaceutik, Lanolin (Yndyrë organike e rafinuar nga leshi i deles), Lecithin (Fosfolipide nga vaj luledielli organik), Glycerol (Glicerinë nga vaj luledielli organik), Cera Alba (Dyllë Blete Organik), Helianthus Annuus Oil (Vaj Luledielli Organik), Myritol 318 – Caprylic / Capric Triglyceride (Trigliceride të Acideve Kaprik / Kaprilik të vajrave bimor organik).

Përmbajtia Organike në Total: 88%

Veprimi:

 1. Eshte krem shërues antiseptik.
 2. Mjekon & parandalon 100% pezmatimin e lëkurës.
 3. Përthan skuqjen & zbut lëkurën.
 4. Kuron dhe zhduk shpërthimin e puçrave të pelenave.
 5. Kuron dhe zhduk ekzemën.
 6. Kuron plagët sipërfaqësore.
 7. Mbron dhe kuron djegiet nga dielli.
 8. Kuron djegiet e vogla.
 9. Kuron plagët e shtratit.
 10. Kuron ënjtjet me dhimbje dhe kruarje në dorë ose në këmbë, të shkaktuara nga qarkullimi i dobët i gjakut në lëkurë kur ajo është e ekspozuar ndaj të ftohtit.
 11. Ushqen lëkurën me Fosfolipide & Vitamin E dhe është antiseptik shumë i mire.

Personat që mund t’a aplikojnë:

Bebet, fëmijët, persona me acarim akut ose kronik të lëkurës, burrat dhe gratë e shëndetshëm, që u acarohen kofshët nga fërkimi.

Udhëzimet për Përdorimin:

Efekti më i mirë përftohet duke larë ose pastruar sipërfaqen e skuqur (infektuar) me ujë të vakët me sapun dhe më pas thajeni mirë. Lyheni atë me produktin “Krem Shendeti” deri sa të përhapet plotësisht mbi sipërfaqen e skuqur (infektuar). Një deri në tre herë/ditë.

Opsionet e rekomanduara:

Në gradë të vështirë, 3 her në ditë, jep efekt për 24 orë. Mos e ndërprisini deri në momentin që të mos ketë më shënja të skuqjes. Pas shërimit, ju mund të vazhdoni të aplikoni produktin “Krem Shendeti” për parandalimin e rishfaqjes së simptomave, ushqimin e lëkurës tuaj me vitamina dhe mbajtjen e saj të butë.

Reagime Negative:

Nuk ka asnjë veprim negativ të raportuar.

Kujdes:

Vetëm për përdorim të jashtëm, ndalohet përdorimi oral.

Çështje që kërkojnë Vëmendje:

 1. Gjatë trajtimit duhet të bëni kujdes me higjenën personale.
 2. Gjatë trajtimit lëreni zonën e irrituar të ajroset.

Bashkëveprimi me Barnat:

Asnjë lloj nga barnat e tjera që ju mund të përdorni, nuk bie në kundërshtim me produktin “Krem Shendeti”.

Rruajtja: E izoluar nga ajri, mbahet në ambient të freskët.
Paketimi: Tubet alumini 37 gram/cop
Skadimi: 36 muaj nga data e prodhimit.
Standarti Ekzekutiv: S SH 3953 : 1987 KDU 668.18 + 665.14

X