Joer Cosmetic eshte certifikuar sipas standartit ISO 9001:2015.

SHAMPO ME BIOTINE Porosit Online 100% KREM SHENDETI Mjekon & parandalon
pezmatimin e lëkurës
Porosit Online

Krijo, TANI!

JOER ju jep mundesine te gjithe te apasionuareve ne fushen e kozmetikes te kene realizojne produktet e tyre organike. Joer ju mundeson prodhimin, amballazhimin dhe brandimin e produktit tuaj.
Nese deshironi te keni nje produkt tuajin, mos hezitoni te kontaktoni Joer.

Lexo me shume

Blog / Informacione

23Dhj
Maska natyrale anti-aging
Maska natyrale anti-aging. Receta nga doktori plastik Andrew Ordon. Recetat e tij në kushtet e shtëpisë janë për çdo gjë që nga [...]
Shiko me shume
19Nën
Si të mirëmbani lëkurën tuaj.
Lëkura është një nga pjesët që të gjithë ne e nënvlerësojmë. Ajo duhet kontrolluar dhe trajtuar si diçka e rëndesishme dhe në [...]
Shiko me shume
17Gus
Kivi, të mirat pastruese, kozmetike dhe terapeutike
Kivi përmban shumë të mira laksative, kozmetike dhe terapeutike. Ky frut njihet veçanërisht për kapacitetin për të ndihmuar në tretje [...]
Shiko me shume
13Gus
Cocoa Butter (Gjalp kakao)
Gjalpi i kakaos, i quajtur edhe vaji i theobromës, ka një ngjyrë të verdhë të zbehtë. Ai ka një shije [...]
Shiko me shume
X